Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su bouillabaisse
Norint paruošti skanų ir sotų užkandį, nereikia sugaišti daug laiko, nes duona ir boujenina per kelias minutes pagamins apetitą žadinantį užkandį, kuris puikiai numalšins alkį. Kad sumuštiniai su boujenina būtų tikrai skanūs, geriau rinktis ne paprastą duoną, o aromatingą traškią bagetę, tepti ją švelnia ir sveika varške ir būtinai pridėti žalumynų, pavyzdžiui, sultingų šviežių salotų lapų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Avieną supjaustykite plonais griežinėliais. Bagetę supjaustykite apvaliomis riekelėmis. Pomidorus ir marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Kiekvieną bagetės riekelę patepkite varškės sluoksniu. Ant pusės riekelių sudėkite ingredientus tokia tvarka: aisbergo salotų lapą, pomidorus, kelis marinuotų agurkų apskritimus, šoninės griežinėlį. Viršų uždenkite antrąja bagetės riekele ir sūriu.
Kategorijos