Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su brie sūriu
Švelnus kreminis kepto brie sūrio skonis, kvapnus česnakas, rozmarinas, traškios bagetės riekelės - visa tai gana paprastai paruošiamas karštas užkandis. Galite naudoti ne tik bagetę, bet ir įprastą baltą duoną, ciabatta arba pita duoną. Šiam receptui skirtą brie sūrį reikėtų pirkti tik nedideliais rutuliukais, padengtais smulkiu baltu valgomuoju pelėsiu.
Žingsnis 1
Paruoškite česnakinį aliejų. Česnako skilteles sudėkite į nedidelį dubenėlį ir supilkite augalinį aliejų. Palikite 2 minutėms, kad aliejus įsigertų česnakų aromato.
Žingsnis 2
Paruoškite kepimui skirtus ingredientus. Į kepimo indo vidurį sudėkite brie sūrį. Sūrio paviršiuje padarykite nedidelius įpjovimus ir apibarstykite jį džiovintais rozmarinais. Bagetės griežinėlius aptepkite česnakiniu aliejumi ir pabarstykite druska. Tada išdėliokite jas aplink sūrį.
Žingsnis 3
Iškepkite brie sūrį su bagetės riekelėmis. Įdėkite formą su sūriu ir bagete į įkaitintą orkaitę 10-15 minučių, kad skrebučiai paruduotų, o sūris išsilydytų.
Kategorijos