Bagetė su briedžio mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su briedžio mėsa

Svarbios progos proga visada norisi paruošti ką nors ypatingo stalui. Pabandykite iškepti bagetę su briedžio mėsa. Šis patiekalas kaip tik tinka šventei. Jį paruošti nėra taip sudėtinga. XVIII a. Rusijoje briediena buvo patiekiama tik per kilmingų aristokratų priėmimus, kuriais buvo vaišinami aristokratai. Šiandien briediena prieinama visiems. Žvėrienos galima įsigyti ekologiniuose ūkiuose, medžiotojų klubuose, specialiose internetinėse parduotuvėse. Skaniausia ir vertingiausia mėsa laikoma 1,5-3 metų amžiaus briedžio patelės mėsa. Brandesnio amžiaus mėsa yra skaidulingesnė.
Gaminimo laikas
570 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su briedžio mėsa Žingsnis 1
Marinuokite briedžio mėsą. Į mėsą įpilkite acto, druskos, cukraus, pipirų ir svogūnų. Dėkite į šaldytuvą 8-9 valandoms.

Žingsnis 2

Bagetė su briedžio mėsa Žingsnis 2
Paruoškite bagetės įdarą. Į keptuvę, įkaitintą su aliejumi ant didelės ugnies, sudėkite marinuotą mėsą ir svogūnus. Kepkite 15 minučių. Tada sumažinkite ugnį iki mažesnės, sudėkite grietinę ir krapus. Troškinkite 40-45 minutes. Jei beveik nelieka skysčio, įpilkite vandens.

Žingsnis 3

Bagetė su briedžio mėsa Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su briedžio mėsa. Peiliu nuo bagetės pašalinkite viršutinę plutelę. Išimkite dalį mėsos, likusią dalį paspauskite rankomis, kad iš duonos gautųsi laivelis. Į laivelį sudėkite grietinėje troškintą mėsą. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos