Bagetė su brynza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su brynza

Bagetė su brynza - galimybė greitai paruošti sveikus ir sočius pusryčius visai šeimai. Tai orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su sūriu ir kiaušiniene. Kiaušiniai turėtų būti kuo šviežesni. Puiku, jei jie yra naminiai. Rinkdamiesi bryndzą, atkreipkite dėmesį, ar pakuotėje yra sūrymo. Jei sūrymo nėra, vadinasi, gamintojas naudojo konservantus arba produktas yra pasenęs. Įvertinkite sūrio spalvą - paviršius turi būti sniego baltumo, leidžiamas nedidelis geltonas atspalvis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su brynza Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinienę. Kiaušinius įmuškite į storasienį puodą, sudėkite sviestą, smulkintą svogūną ir česnaką. Įjunkite mažą kaitrą. Nuolat maišydami leiskite kiaušiniams šiek tiek apskrusti. Apytikslė gaminimo trukmė - 6-7 minutės. Tada išjunkite ugnį, į puodą suberkite bryndzą, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su brynza Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius. Bagetę perpjaukite į dvi dalis, giliai įpjaukite ir pašalinkite didžiąją dalį minkštimo. Į vidurį sudėkite įdarą, sujungkite kraštus, patepkite alyvuogių aliejumi ir suvyniokite į foliją.

Žingsnis 3

Bagetė su brynza Žingsnis 3
Pasigaminkite karštų sumuštinių. Dėkite bagetes į orkaitę 10 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite 5 minutes pailsėti neatvyniodami folijos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos