Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su brynza
Bagetė su brynza - galimybė greitai paruošti sveikus ir sočius pusryčius visai šeimai. Tai orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su sūriu ir kiaušiniene. Kiaušiniai turėtų būti kuo šviežesni. Puiku, jei jie yra naminiai. Rinkdamiesi bryndzą, atkreipkite dėmesį, ar pakuotėje yra sūrymo. Jei sūrymo nėra, vadinasi, gamintojas naudojo konservantus arba produktas yra pasenęs. Įvertinkite sūrio spalvą - paviršius turi būti sniego baltumo, leidžiamas nedidelis geltonas atspalvis.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinienę. Kiaušinius įmuškite į storasienį puodą, sudėkite sviestą, smulkintą svogūną ir česnaką. Įjunkite mažą kaitrą. Nuolat maišydami leiskite kiaušiniams šiek tiek apskrusti. Apytikslė gaminimo trukmė - 6-7 minutės. Tada išjunkite ugnį, į puodą suberkite bryndzą, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinius. Bagetę perpjaukite į dvi dalis, giliai įpjaukite ir pašalinkite didžiąją dalį minkštimo. Į vidurį sudėkite įdarą, sujungkite kraštus, patepkite alyvuogių aliejumi ir suvyniokite į foliją.
Žingsnis 3
Pasigaminkite karštų sumuštinių. Dėkite bagetes į orkaitę 10 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite 5 minutes pailsėti neatvyniodami folijos.
Kategorijos