Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su Cezario padažu.
Bagetė su Cezario padažu - geras užkandis mokantis ar dirbant. Padažą galima pasigaminti patiems iš alyvuogių aliejaus, Vusterio padažo, vištienos kiaušinių ir citrinos sulčių. Tai klasikinis receptas, kurį galima varijuoti. Daug patogiau naudoti parduotuvės produktą. Bagetės įdarui galite naudoti įvairias daržoves, mėsą ir žoleles. Pavyzdžiui, Parmos kumpį, saulėje džiovintus pomidorus, paprikas ir salotų lapus. Visas gaminimo procesas užtruks ne ilgiau kaip 20 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Bagetę perpjaukite į keturias dalis, kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai. Pjūvius patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol lengvai paruduos, maždaug 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite sumuštinį. Apkeptas bagetės riekeles aptepkite padažu, ant viršaus sudėkite salotų lapus, tada kumpį, pomidorus, paprikas ir parmezano drožles.
Kategorijos