Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su dešra
Bagetė su dešrelėmis - tai beveik dešrainis. Visame pasaulyje pripažintas ir amerikietiškos virtuvės klasika tapęs patiekalas. Greitasis maistas JAV toks populiarus, kad ten nuolat rengiamos hot-dogų valgymo varžybos. Bagetės su dešrelėmis receptas lakoniškas: šviežia bandelė, dešrelė, majonezas, garstyčios, kečupas. Yra variantų, į kuriuos dedama marinuotų agurkų, svogūnų ir žolelių. Dešrą visada galima pakeisti, pavyzdžiui, rūkyta dešra, o kečupą - pomidorų pasta arba šviežiais pomidorais.
Žingsnis 1
Paruoškite dešreles. Sudėkite dešreles į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepkite iš visų pusių, kol paruduos (2-3 min.).
Žingsnis 2
Pasirūpinkite daržovėmis ir žolelėmis. Supjaustykite agurką ir pomidorą mažais kubeliais ir sumaišykite. Susmulkinkite žaliąjį svogūną.
Žingsnis 3
Surinkite dešrelę. Perpjaukite mini bagetes išilgai, vidų patepkite kečupu ir majonezu, sudėkite dešrą. Ant viršaus užtepkite daržovių mišinio ir žolelių. Dėkite į mikrobangų krosnelę minutei.
Kategorijos