Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su dešra
Rinkdamiesi virtą dešrą bagetės užkandžiui, atkreipkite dėmesį į jos konsistenciją, spalvą ir sudėtį. Kokybiška dešra turi būti elastinga. Jei dešros gabalėlį lengva sulenkti ir perlaužti per pusę, tikėtina, kad gaminyje yra daug krakmolo. Dešros spalva turėtų būti šviesiai rausva, panaši į virtos mėsos spalvą. Gaminio sudėtyje gali būti kiaulienos, jautienos, vandens, vištų kiaušinių, pieno, druskos, cukraus ir prieskonių.
Žingsnis 1
Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus. Į dubenį sudėkite dešrą ir papriką, suberkite sūrį, pomidorus ir krapus, šiek tiek žolelių palikite papuošimui. Į dubenį įmuškite kiaušinį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Bagetę supjaustykite 5 cm storio riekelėmis. Kiekvieną riekelę pamerkite į vandenį. Tada peiliu išpjaukite minkštimą arba šaukštu riekelių viduryje padarykite įdubimus. Į vidų įdėkite dešros įdaro.
Žingsnis 3
Toliau kepkite užkandį. Bagetę su įdaru dėkite ant kepimo skardos. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos