Bagetė su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su dešra

Rinkdamiesi virtą dešrą bagetės užkandžiui, atkreipkite dėmesį į jos konsistenciją, spalvą ir sudėtį. Kokybiška dešra turi būti elastinga. Jei dešros gabalėlį lengva sulenkti ir perlaužti per pusę, tikėtina, kad gaminyje yra daug krakmolo. Dešros spalva turėtų būti šviesiai rausva, panaši į virtos mėsos spalvą. Gaminio sudėtyje gali būti kiaulienos, jautienos, vandens, vištų kiaušinių, pieno, druskos, cukraus ir prieskonių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su dešra Žingsnis 1
Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus. Į dubenį sudėkite dešrą ir papriką, suberkite sūrį, pomidorus ir krapus, šiek tiek žolelių palikite papuošimui. Į dubenį įmuškite kiaušinį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su dešra Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Bagetę supjaustykite 5 cm storio riekelėmis. Kiekvieną riekelę pamerkite į vandenį. Tada peiliu išpjaukite minkštimą arba šaukštu riekelių viduryje padarykite įdubimus. Į vidų įdėkite dešros įdaro.

Žingsnis 3

Toliau kepkite užkandį. Bagetę su įdaru dėkite ant kepimo skardos. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dėkite į įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos