Publikavimo data: 2025-08-17
Bagetė su dešros ir majonezo įdaru
Karšta bagetė su sūriu - lengvai paruošiamas apetitą žadinantis patiekalas. Naudodami nebrangius ingredientus galite greitai paruošti pusryčius, vakarienę ar užkandį. Rudai traški bagetė su sūriu dešros įdaru bus universalus sprendimas. Panašiai galite įdaryti duonelę ar mažas bandeles. Yra daugybė įdaro variantų, kuriuos galima ruošti pagal skonį: vietoj dešros įdėkite virtos mėsos arba kumpio, o vietoj paprikų - keptų grybų.
Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite nedideliais pusžiedžiais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite ir sumaišykite majonezą, smulkintas petražoles, pipirus ir dešrą. Nedidelį kiekį smulkintų petražolių palikite papuošimui.
Žingsnis 3
Bagetę perpjaukite išilgai. Tada pašalinkite trupinius nepažeisdami sienelių.
Žingsnis 4
Į gautus bagetės laivelius sudėkite ingredientus iš lėkštės. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Dėkite bagetę į įkaitintą orkaitę 5-7 minutėms.
Žingsnis 6
Papuoškite bagetę petražolėmis. Gero apetito!
Kategorijos