Bagetė su Dižono garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su Dižono garstyčiomis

Dižono garstyčios yra aštrus prieskonis, atkeliavęs pas mus iš Prancūzijos. Jos buvo išrastos XIX a., rūgščias vynuogių sultis pakeitus actu ir taip gavus naujas, aromatingesnes garstyčias. Patrauklus užkandis, kuriam paruošti reikia labai nedaug laiko, yra bagetė su Dižono garstyčiomis. Šis patiekalas pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir daugybe naudingų savybių - prieskoniai normalizuoja medžiagų apykaitą, užkerta kelią neurodermito ir psoriazės vystymuisi.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su Dižono garstyčiomis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Iš bagetės supjaustykite keturias lygias riekes. Įdėkite jas į skrudintuvą, kad apdžiūtų. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus, sudėkite šoninę ir kepkite, kol taps traški.

Žingsnis 2

Bagetė su Dižono garstyčiomis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenėlį sudėkite krienus, Dižono garstyčias ir uogienę. Sudedamąsias dalis gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas padažas.

Žingsnis 3

Bagetė su Dižono garstyčiomis Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Aptepkite padažu skrudintas bagetės riekeles. Ant viršaus uždėkite keletą šoninės griežinėlių. Papuoškite patiekalą petražolių lapeliais. Jei norite, juos smulkiai sukapokite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos