Bagetė su dorblu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su dorblu sūriu

Bagetė ir sūris yra klasikinis derinys. Sūris dedamas į tešlą arba naudojamas sumuštiniams su užkandžiais gaminti. Vienas iš daugelio variantų - bagetė su dorblu sūriu. Vokiečių mėlynojo pelėsinio karvės pieno sūrio temperamentas ne toks ryškus kaip kitų mėlynųjų sūrių. Jis yra gana minkštos, beveik kreminės tekstūros ir palyginti pigus. Be duonos, dorblu dažnai patiekiamas su vaisiais ir riešutais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su dorblu sūriu Žingsnis 1
Paruoškite kriaušes. Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir medumi, sudėkite kriaušių skilteles ir kepkite iš abiejų pusių 1-2 minutes. Kriaušės turi karamelizuotis.

Žingsnis 2

Bagetė su dorblu sūriu Žingsnis 2
Pasirūpinkite graikiniais riešutais. Likusiame aliejaus ir medaus mišinyje ant vidutinės ugnies 2-3 minutes pakepinkite graikinius riešutus.

Žingsnis 3

Bagetė su dorblu sūriu Žingsnis 3
Paruoškite bagetę. Dėkite bagetės griežinėlius į karštą sausą keptuvę ir kepkite, kol paruduos (po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės).

Žingsnis 4

Bagetė su dorblu sūriu Žingsnis 4
Sudėkite bagetę. Ant paskrudintų bagetės riekelių sudėkite salotų lapus, ant viršaus išdėliokite kriaušių griežinėlius, sutrupinkite sūrį ir pabarstykite riešutais. Gerai sumaišykite balzaminį actą ir alyvuogių aliejų. Mišiniu apšlakstykite sumuštinių viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos