Bagetė su džemonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su džemonu

Bagetė su džemonu - nuostabus prancūzų ir ispanų virtuvės derinys. Švelni, erdvi duona puikiai dera su sūriu delikatesu, kuris tiesiog tirpsta burnoje. O mėsingi pomidorai su pikantiška rukola patiekalui suteikia sultingumo ir malonios rūgštelės. Šis užkandis panašus į itališką brusketą. Tačiau paprastai ji gaminama su ciabatta - balta duona, pagaminta iš kvietinių miltų ir mielių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su džemonu Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetės riekes iš abiejų pusių apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Sausoje įkaitintoje keptuvėje, tolygiai sukdami, džiovinkite duoną 2-3 minutes, kol paruduos.

Žingsnis 2

Bagetė su džemonu Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Džiovintas bagetės riekeles išdėliokite didelėje lėkštėje. Ant kiekvienos duonos riekelės uždėkite po dvi pomidorų skilteles ir po kelias jamono juosteles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos