Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su džemonu
Bagetė su džemonu - nuostabus prancūzų ir ispanų virtuvės derinys. Švelni, erdvi duona puikiai dera su sūriu delikatesu, kuris tiesiog tirpsta burnoje. O mėsingi pomidorai su pikantiška rukola patiekalui suteikia sultingumo ir malonios rūgštelės. Šis užkandis panašus į itališką brusketą. Tačiau paprastai ji gaminama su ciabatta - balta duona, pagaminta iš kvietinių miltų ir mielių.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Bagetės riekes iš abiejų pusių apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Sausoje įkaitintoje keptuvėje, tolygiai sukdami, džiovinkite duoną 2-3 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Džiovintas bagetės riekeles išdėliokite didelėje lėkštėje. Ant kiekvienos duonos riekelės uždėkite po dvi pomidorų skilteles ir po kelias jamono juosteles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos