Bagetė su džiovintais česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su džiovintais česnakais

Česnakai ir prieskoninės žolelės paprastą duoną gali lengvai paversti patraukliu užkandžiu. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, jam ruošti reikėtų rinktis traškią prancūzišką bagetę. Bagetės su džiovintais česnakais receptą labai lengva įsiminti. Šis universalus užkandis tiks ir ant kasdienio, ir ant šventinio stalo. Norėdami užkandį pagaminti kuo greičiau, rinkitės džiovintus česnakus jau paruoštų miltelių pavidalu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su džiovintais česnakais Žingsnis 1
Paruoškite užtepėlę. Dubenyje sumaišykite petražoles ir bazilikus. Sudėkite džiovintus česnakus, sviestą, druską, pipirus ir papriką. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 2

Bagetė su džiovintais česnakais Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su džiovintais česnakais. Padalykite bagetę skersai į dvi dalis. Tada kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai. Aptepkite minkštimą užtepėle. Dėkite ant kepimo skardos. Džiovinkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos