Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su džiovintais česnakais
Česnakai ir prieskoninės žolelės paprastą duoną gali lengvai paversti patraukliu užkandžiu. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, jam ruošti reikėtų rinktis traškią prancūzišką bagetę. Bagetės su džiovintais česnakais receptą labai lengva įsiminti. Šis universalus užkandis tiks ir ant kasdienio, ir ant šventinio stalo. Norėdami užkandį pagaminti kuo greičiau, rinkitės džiovintus česnakus jau paruoštų miltelių pavidalu.
Žingsnis 1
Paruoškite užtepėlę. Dubenyje sumaišykite petražoles ir bazilikus. Sudėkite džiovintus česnakus, sviestą, druską, pipirus ir papriką. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su džiovintais česnakais. Padalykite bagetę skersai į dvi dalis. Tada kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai. Aptepkite minkštimą užtepėle. Dėkite ant kepimo skardos. Džiovinkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos