Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su džiovintomis kalendromis
Bagetė su džiovintomis kalendromis - tai lengvai pagaminamas užkandis, kuris suteikia erdvės kulinarinei fantazijai. Duona ir žolelės - pagrindas, kurį galima papildyti įvairiais komponentais: mėsa, sūriu, daržovėmis. Dažniausiai bagetė su džiovintomis kalendromis kepama su vištiena ir sūriais. Iš sūrių puikiai tiks mocarelos, fetos arba Adygėjos sūris. Vištienos filė visada galima pakeisti dešra ir kumpiu. Patiekalą kepkite orkaitėje 15-20 minučių. Tiek pat laiko užtruks ir jo paruošimas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkintus ingredientus (raudonąjį svogūną, vištieną, aitriąją papriką) sudėkite į dubenį, suberkite tarkuotą mocarelą, supilkite barbekiu padažą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pasirūpinkite bagete. Padalykite bagetę į dvi dalis. Kiekviename jų padarykite išilginį pjūvį, bet neperpjaukite iki galo. Išimkite didžiąją dalį minkštimo.
Žingsnis 3
Įdarykite bagetę įdaru ir iškepkite. Paruoštą įdarą sudėkite į tam skirtą vietą. Ant viršaus pabarstykite džiovintų kalendrų ir kalendrų. Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos