Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su ementalio sūriu
Bagetė su ementalio sūriu - puiki ryto pradžia. Šveicariškas ementalio sūris yra malonaus, šiek tiek saldaus skonio, su riešutų, prieskonių ir vaisių natomis. Kvapas, skirtingai nei kai kurių kitų sūrių, nėra labai stiprus, tačiau gana intensyvus. Ementalio sūris gerai dera su kitais produktais. Dėl to jis dažnai naudojamas sumuštiniams gaminti. Pavyzdžiui, su tunu, daržovėmis ir žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sudėkite supjaustytus produktus (žuvį, pomidorus, kiaušinius, sūrį, petražoles ir svogūnus) į dubenį, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite duoną. Bagetę supjaustykite riekelėmis šiek tiek įstrižai. Kepkite sausoje keptuvėje 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Žingsnis 3
Paruoškite sumuštinį patiekti. Leiskite skrudintoms bagetės riekelėms šiek tiek atvėsti, tada ant jų tolygiai paskirstykite paruoštą užtepėlę.
Kategorijos