Bagetė su ementalio sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su ementalio sūriu

Bagetė su ementalio sūriu - puiki ryto pradžia. Šveicariškas ementalio sūris yra malonaus, šiek tiek saldaus skonio, su riešutų, prieskonių ir vaisių natomis. Kvapas, skirtingai nei kai kurių kitų sūrių, nėra labai stiprus, tačiau gana intensyvus. Ementalio sūris gerai dera su kitais produktais. Dėl to jis dažnai naudojamas sumuštiniams gaminti. Pavyzdžiui, su tunu, daržovėmis ir žolelėmis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su ementalio sūriu Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sudėkite supjaustytus produktus (žuvį, pomidorus, kiaušinius, sūrį, petražoles ir svogūnus) į dubenį, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su ementalio sūriu Žingsnis 2
Paruoškite duoną. Bagetę supjaustykite riekelėmis šiek tiek įstrižai. Kepkite sausoje keptuvėje 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Žingsnis 3

Bagetė su ementalio sūriu Žingsnis 3
Paruoškite sumuštinį patiekti. Leiskite skrudintoms bagetės riekelėms šiek tiek atvėsti, tada ant jų tolygiai paskirstykite paruoštą užtepėlę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos