Bagetė su fettax pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su fettax

Fetaksas yra sūrio rūšis, tačiau jo konsistencija yra vientisesnė ir švelnesnė. Kartu šis sūris pasižymi būdingu aromatu ir rafinuotesniu skoniu, išskiriančiu jį iš kitų sūrymo sūrių. Bagetė su fetaksu yra neįprastas užkandis, maistingas ir labai sveikas. Sūryje esantys vitaminai ir mineralinės medžiagos puikiai veikia virškinimo sistemą, padeda stiprinti kaulų audinį ir neleidžia vystytis kenksmingoms bakterijoms.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su fettax Žingsnis 1
Paruoškite sumuštiniui skirtą maistą. Supjaustykite kiaušinius, dešrą, agurką ir pomidorus griežinėliais. Paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį, suberkite trupintą fetą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su fettax Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Bagetę išilgai perpjaukite į dvi dalis. Kiekviename iš jų padarykite nedideles įpjovas. Paruoštą įdarą paskirstykite ant abiejų bagetės gabalėlių ir sudėkite į įdubimus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos