Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su fettax
Fetaksas yra sūrio rūšis, tačiau jo konsistencija yra vientisesnė ir švelnesnė. Kartu šis sūris pasižymi būdingu aromatu ir rafinuotesniu skoniu, išskiriančiu jį iš kitų sūrymo sūrių. Bagetė su fetaksu yra neįprastas užkandis, maistingas ir labai sveikas. Sūryje esantys vitaminai ir mineralinės medžiagos puikiai veikia virškinimo sistemą, padeda stiprinti kaulų audinį ir neleidžia vystytis kenksmingoms bakterijoms.
Žingsnis 1
Paruoškite sumuštiniui skirtą maistą. Supjaustykite kiaušinius, dešrą, agurką ir pomidorus griežinėliais. Paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį, suberkite trupintą fetą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Bagetę išilgai perpjaukite į dvi dalis. Kiekviename iš jų padarykite nedideles įpjovas. Paruoštą įdarą paskirstykite ant abiejų bagetės gabalėlių ir sudėkite į įdubimus.
Kategorijos