Bagetė su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su grybais

Bagetė su grybais gaunasi ne tik sotūs, sultingi ir skanūs, bet ir gražūs. Šis užkandis patiks net išrankiausiam gurmanui. Šviežių grybų galima įsigyti bet kuriuo metų laiku. Jie patogūs dar ir todėl, kad jų nereikia ilgai ruošti, o kartu suteikia patiekalui nepakartojamą skonį ir viliojantį aromatą. Bagetę su grybais galima paruošti šventiniam stalui, naudoti kaip savarankišką patiekalą arba patiekti su grybų ar daržovių sriuba kaip skanų priedą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus. Ant vidutinės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite paprikas, druskos ir pipirų mišinį. Kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 2

Bagetė su grybais Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su grybais. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite bagetės griežinėlius. Prie kiekvieno gabalėlio dugno prispauskite trupinius. Tolygiai paskirstykite įdarą ant duonos formelių, viršų apibarstykite sūriu. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos