Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su grybais
Bagetė su grybais gaunasi ne tik sotūs, sultingi ir skanūs, bet ir gražūs. Šis užkandis patiks net išrankiausiam gurmanui. Šviežių grybų galima įsigyti bet kuriuo metų laiku. Jie patogūs dar ir todėl, kad jų nereikia ilgai ruošti, o kartu suteikia patiekalui nepakartojamą skonį ir viliojantį aromatą. Bagetę su grybais galima paruošti šventiniam stalui, naudoti kaip savarankišką patiekalą arba patiekti su grybų ar daržovių sriuba kaip skanų priedą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus. Ant vidutinės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite paprikas, druskos ir pipirų mišinį. Kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su grybais. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite bagetės griežinėlius. Prie kiekvieno gabalėlio dugno prispauskite trupinius. Tolygiai paskirstykite įdarą ant duonos formelių, viršų apibarstykite sūriu. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos