Bagetė su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su grybais

Bagetė su grybais - gerai žinomas, bet ne mažiau skanus užkandis. Grybai kepami atskirai su svogūnais ir paprikomis, tada dedami ant bagetės riekelių, apibarstomi tarkuotu sūriu ir siunčiami į orkaitę. Kepant bagetė pasidengia traškia plutele, o sūris išsilydo ir prisotina įdarą savo skoniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su grybais Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol suminkštės, tada sudėkite grybus ir pipirus. Pasūdykite, išmaišykite ir kepkite, kol iškeps, maždaug 7-8 minutes. Nuimkite keptuvę nuo kaitvietės, sudėkite konservuotus kukurūzus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su grybais Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite įdarą į bagetę ir iškepkite. Tolygiai paskirstykite įdarą kiekvienos riekelės viduryje ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštas bagetės riekeles sudėkite ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos