Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su grybais
Bagetė su grybais - gerai žinomas, bet ne mažiau skanus užkandis. Grybai kepami atskirai su svogūnais ir paprikomis, tada dedami ant bagetės riekelių, apibarstomi tarkuotu sūriu ir siunčiami į orkaitę. Kepant bagetė pasidengia traškia plutele, o sūris išsilydo ir prisotina įdarą savo skoniu.
Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol suminkštės, tada sudėkite grybus ir pipirus. Pasūdykite, išmaišykite ir kepkite, kol iškeps, maždaug 7-8 minutes. Nuimkite keptuvę nuo kaitvietės, sudėkite konservuotus kukurūzus ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite įdarą į bagetę ir iškepkite. Tolygiai paskirstykite įdarą kiekvienos riekelės viduryje ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštas bagetės riekeles sudėkite ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos