Bagetė su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su grybais

Bagetė su grybais - gerai žinomas, bet ne mažiau skanus užkandis. Grybai kepami atskirai su svogūnais ir paprikomis, tada dedami ant bagetės riekelių, apibarstomi tarkuotu sūriu ir siunčiami į orkaitę. Kepant bagetė pasidengia traškia plutele, o sūris išsilydo ir prisotina įdarą savo skoniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su grybais Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol suminkštės, tada sudėkite grybus ir pipirus. Pasūdykite, išmaišykite ir kepkite, kol iškeps, maždaug 7-8 minutes. Nuimkite keptuvę nuo kaitvietės, sudėkite konservuotus kukurūzus ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su grybais Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite įdarą į bagetę ir iškepkite. Tolygiai paskirstykite įdarą kiekvienos riekelės viduryje ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštas bagetės riekeles sudėkite ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos