Bagetė su humusu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su humusu

Daugelis žmonių apie sumuštinius galvoja kaip apie greitąjį maistą. Tačiau tai nėra visiška tiesa. Viskas priklauso nuo to, iš ko jie pagaminti. Pusryčiams galite pasigaminti skanų, sotų ir labai sveiką sumuštinį iš viso grūdo bagetės su humusu. Avinžirnių užkandyje gausu skaidulų, geležies, nesočiųjų riebalų ir augalinių baltymų. Kaip tik tai, ko reikia tinkamam rytiniam valgiui.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su humusu Žingsnis 1
Paruoškite bagetės griežinėlius. Viso grūdo duonos riekes iš abiejų pusių 1-2 minutes džioviname keptuvėje be aliejaus arba skrudintuve.

Žingsnis 2

Bagetė su humusu Žingsnis 2
Pasigaminkite bagetės sumuštinių su humusu. Ant duonos riekelės užtepkite vieną valgomąjį šaukštą humuso, uždėkite 2-3 saulėje džiovintus pomidorus, tada salotų lapus. Pagardinkite trupučiu druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos