Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su jalapeno paprikomis.
Jalapeño paprika - tai daržovių rūšis, vertinama dėl deginančio skonio. Pirmą kartą ji buvo atrasta Meksikoje, iš kur vėliau paplito visame pasaulyje. Bagetė su jalapeño - įdomus užkandis, primenantis picą. Dėl papildomų ingredientų patiekalas neatrodo pernelyg aštrus - pipirai puikiai dera su sūriu ir daržovėmis. Kartu šis užkandis yra neįtikėtinai sveikas organizmui - paprikoje esantys fitocheminiai junginiai padeda išvengti ligų ir gerina sveikatą.
Žingsnis 1
Surinkite patiekalą. Bagetę perpjaukite išilgai pusiau ir kiekvieną pusę patepkite pomidorų padažu. Sutrinkite česnaką, sumaišykite su tarkuota mocarela ir apibarstykite bagetę. Ant viršaus uždėkite šoninės griežinėlių, alyvuogių ir jalapeño žiedų, svogūnų ir pomidorų griežinėlių.
Žingsnis 2
Padėkite indą ant kepimo skardos. Iškirpkite didelį folijos gabalą, padėkite jį ant kepimo skardos arba kepimo indo ir ant viršaus sudėkite bagetės puseles. Folijos kraštus laisvai apvyniokite aplink įdarytą duoną. Dėkite bagetę 15 minučių į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kategorijos