Bagetė su kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kalakutiena

Kalakutienoje yra mažai riebalų, ji yra dietinė mėsa, vitaminų ir baltymų šaltinis. Šviežios kalakutienos filė paviršius yra minkštas, drėgnas ir šiek tiek blizgantis. Norėdami paruošti kalakutienos faršą, pirmiausia jį iškepkite ir troškinkite - dėl ilgo troškinimo mėsos gabaliukai bus minkšti, o iškepusi plutelė ne tik gražiau atrodys, bet ir išsaugos mėsos sultingumą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kalakutiena Žingsnis 1
Troškinkite kalakutieną. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite į jį kalakutienos gabaliukus ir kepkite kelias minutes, kol pakeis spalvą. Tada įpilkite 50 ml vandens ir troškinkite mėsą 10-15 minučių. Sudėkite svogūnus ir troškinkite dar 5 minutes, kol svogūnai suminkštės. Į kalakutieną sudėkite smulkintą česnaką ir grietinę. Pagardinkite pipirais ir supilkite sojų padažą. Supilkite likusį vandenį ir virkite 10 minučių, kol padažas sutirštės.

Žingsnis 2

Bagetė su kalakutiena Žingsnis 2
Paruoškite kalakutienos bagetę. Nupjaukite bagetės viršų. Ištraukite mėsą iš duonos ir apibarstykite ertmę didžiąja dalimi sūrio. Toliau sluoksniuokite kalakutieną, pabarstykite sūriu ir krapais. Uždenkite viršutine bagetės dalimi ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 10 minučių. Kai sūris išsilydys, patiekalas bus paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos