Bagetė su kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kalakutienos filė

Bagetė su kalakutienos filė - sveikas užkandis, kurį paruošite lengvai ir be vargo. Šio paukščio filė turi daug kalio, kalcio, fosforo ir magnio, taip pat B grupės vitaminų. Kad būtų patogiau paruošti sumuštinį, pageidautina mėsą iš anksto iškepti. Bagetei geriau vartoti grikius - tai naudingas produktas be glitimo. Daržovės ir žolelės patiekalui suteiks dar daugiau vitaminų. Pagrindinis patiekalo akcentas - abrikosų padažas, kurį galima pagaminti iš šviežių arba šaldytų abrikosų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kalakutienos filė Žingsnis 1
Paruoškite abrikosų padažą. Abrikosus padalykite pusiau, išimkite kauliukus ir nulupkite odelę. Sutrinkite, sudėkite grietinę, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su kalakutienos filė Žingsnis 2
Pasigaminkite sumuštinį. Bagetę perpjaukite išilgai ir atverskite kaip knygą. Vieną dalį aptepkite abrikosų padažu. Išdėliokite produktus tokia tvarka: bazilikas, suluguni, kalakutiena, agurkas, pomidoras, salotų lapai. Gerai apšlakstykite padažu. Uždarykite sumuštinį ir kepkite ant įkaitintos grilio keptuvės 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos