Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kalakutienos filė
Bagetė su kalakutienos filė - sveikas užkandis, kurį paruošite lengvai ir be vargo. Šio paukščio filė turi daug kalio, kalcio, fosforo ir magnio, taip pat B grupės vitaminų. Kad būtų patogiau paruošti sumuštinį, pageidautina mėsą iš anksto iškepti. Bagetei geriau vartoti grikius - tai naudingas produktas be glitimo. Daržovės ir žolelės patiekalui suteiks dar daugiau vitaminų. Pagrindinis patiekalo akcentas - abrikosų padažas, kurį galima pagaminti iš šviežių arba šaldytų abrikosų.
Žingsnis 1
Paruoškite abrikosų padažą. Abrikosus padalykite pusiau, išimkite kauliukus ir nulupkite odelę. Sutrinkite, sudėkite grietinę, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.
Žingsnis 2
Pasigaminkite sumuštinį. Bagetę perpjaukite išilgai ir atverskite kaip knygą. Vieną dalį aptepkite abrikosų padažu. Išdėliokite produktus tokia tvarka: bazilikas, suluguni, kalakutiena, agurkas, pomidoras, salotų lapai. Gerai apšlakstykite padažu. Uždarykite sumuštinį ir kepkite ant įkaitintos grilio keptuvės 1-2 minutes.
Kategorijos