Bagetė su kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kalakutienos filė

Bagetė su kalakutienos filė - sveikas užkandis, kurį paruošite lengvai ir be vargo. Šio paukščio filė turi daug kalio, kalcio, fosforo ir magnio, taip pat B grupės vitaminų. Kad būtų patogiau paruošti sumuštinį, pageidautina mėsą iš anksto iškepti. Bagetei geriau vartoti grikius - tai naudingas produktas be glitimo. Daržovės ir žolelės patiekalui suteiks dar daugiau vitaminų. Pagrindinis patiekalo akcentas - abrikosų padažas, kurį galima pagaminti iš šviežių arba šaldytų abrikosų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su kalakutienos filė Žingsnis 1
Paruoškite abrikosų padažą. Abrikosus padalykite pusiau, išimkite kauliukus ir nulupkite odelę. Sutrinkite, sudėkite grietinę, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su kalakutienos filė Žingsnis 2
Pasigaminkite sumuštinį. Bagetę perpjaukite išilgai ir atverskite kaip knygą. Vieną dalį aptepkite abrikosų padažu. Išdėliokite produktus tokia tvarka: bazilikas, suluguni, kalakutiena, agurkas, pomidoras, salotų lapai. Gerai apšlakstykite padažu. Uždarykite sumuštinį ir kepkite ant įkaitintos grilio keptuvės 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos