Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kalakutienos įdaru
Bagetė su kalakutienos įdaru - įdomus kepinys, panašus į pyragą su mėsos įdaru, kiaušinių ir grietinėlės įdaru. Šviežios daržovės jam suteikia sultingumo, o sūrio plutelė - ryškaus skonio. Beje, kalakutienos faršas rekomenduojamas sergantiems virškinamojo trakto ligomis, taip pat tiems, kurie laikosi dietos. Paukštienoje esančios naudingos medžiagos šalina iš organizmo skysčių perteklių ir reguliuoja cukraus kiekį kraujyje.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į nedidelį dubenį sudėkite maltą mėsą ir smulkintą raudonąjį svogūną. Papriką supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į maltą mėsą. Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, tada gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Į nedidelį dubenėlį supilkite pieną ir atsargiai į jį iš visų pusių pamerkite bagetės griežinėlius. Kepimo formos dugną ir šonus ištepkite augaliniu aliejumi. Tada į formą sudėkite bagetės griežinėlius ir užpildykite juos mėsos įdaru.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Į atskirą dubenį įmuškite 4 kiaušinius. Įmaišykite grietinėlę, džiovintas žoleles ir druską. Plaktuvu lengvai suplakite mišinį. Tada atsargiai supilkite padažą į kepimo indą, kad kiekviena bagetės riekelė būtų įmirkyta.
Žingsnis 4
Išsikepkite bagetę ir maltinukus. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 20 minučių. Kol patiekalas kepa, sūrį sutarkuokite vidutinio storio tarka. Tuomet išimkite formą, apibarstykite mincemeat bagetę sūriu ir dėkite į orkaitę dar 10 minučių.
Kategorijos