Bagetė su kalakutienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kalakutienos kepenėlėmis

Bagetė su kalakutienos kepenėlėmis - išties unikalus patiekalas, kuris labai naudingas ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų organizmui. Dėl didelio vitamino B12 kiekio kepenyse pagerėja kraujo rodikliai ir sumažėja anemijos rizika. Be kita ko, kalakutiena padeda atjaunėti ir padidinti darbingumą. Dėl daugybės vitaminų kepenis vaikams rekomenduojama duoti nuo pirmųjų gyvenimo metų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kalakutienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Apkepkite kepenėles ir daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite kepenis ir maišydami kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite svogūną ir kepkite dar 3 minutes. Sudėkite česnaką, išmaišykite. Po 1 minutės sudėkite pomidorų pastą, druskos ir pipirų pagal skonį, dar kartą gerai išmaišykite. Po 2 minučių išjunkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Bagetė su kalakutienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Paruoškite kalakutienos kepenėlių bagetę. Kai mišinys išbrinks, perkelkite jį į maišytuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės. Sudėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Gautą paštetą užtepkite ant bagetės riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos