Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kalakutienos širdelėmis
Bagetė su kalakutienos širdelėmis - neįprastas užkandis, kuris papuoš bet kokį stalą. Kalakutų širdelės troškinamos grietinėlėje ir patiekiamos bagetėje. Duona mirkoma troškintų širdelių ir grietinėlės padaže bei skoniuose ir tampa nepaprastai skani. Svarbu nelaikyti kalakutų širdelių keptuvėje per ilgai, kitaip jos taps kietos ir praras skonį. Specifiniam kvapui pašalinti naudojama smulkinta imbiero šaknis, kurios galima dėti į paruoštą patiekalą arba gaminant.
Žingsnis 1
Iškepkite širdeles. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant vidutinės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite imbierą, sudėkite širdeles, druską ir kepkite ant silpnos ugnies 15 minučių, reguliariai maišydami.
Žingsnis 2
Virkite kalakutienos širdeles, kol suminkštės. Supilkite į širdeles grietinėlę ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su kalakutienos širdelėmis. Džiovinkite bagetę iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes. Į kiekvieną bagetės pusę įdėkite po porciją kreme mirkytų širdelių.
Kategorijos