Bagetė su kalkėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kalkėmis

Neįprastas pikantiškas ir gaivus užkandis - bagetė su laimu - maloniai nustebins visus prie stalo. Bagetė puikiai tinka su bet kokiu įdaru, tačiau svarbu jos per daug neišdžiovinti keptuvėje, kad išorė išliktų auksinė ir traški, o vidus - minkštas. Laimas, kaip ir citrina, puikiai dera su jūros žuvimi ir jūros gėrybėmis. Kadangi gaminant maistą dažnai naudojamos laimo sultys, o ne pats laimas, jas galima paruošti iš anksto: išspauskite laimo sultis, supilkite jas į ledo kubelių formeles ir įdėkite į šaldiklį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su kalkėmis Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Supjaustykite bagetę įstrižai maždaug 1,5 cm storio riekelėmis. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną riekelę kepkite ant vidutinės ugnies po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Bagetė su kalkėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Į lašišą supilkite laimo sulčių ir pipirų mišinį, išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 3

Bagetė su kalkėmis Žingsnis 3
Paruoškite laimo bagetę. Ant paskrudintų bagetės riekelių tvarkingai ir gražiai išdėliokite lašišą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos