Bagetė su kalkėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kalkėmis

Neįprastas pikantiškas ir gaivus užkandis - bagetė su laimu - maloniai nustebins visus prie stalo. Bagetė puikiai tinka su bet kokiu įdaru, tačiau svarbu jos per daug neišdžiovinti keptuvėje, kad išorė išliktų auksinė ir traški, o vidus - minkštas. Laimas, kaip ir citrina, puikiai dera su jūros žuvimi ir jūros gėrybėmis. Kadangi gaminant maistą dažnai naudojamos laimo sultys, o ne pats laimas, jas galima paruošti iš anksto: išspauskite laimo sultis, supilkite jas į ledo kubelių formeles ir įdėkite į šaldiklį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kalkėmis Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Supjaustykite bagetę įstrižai maždaug 1,5 cm storio riekelėmis. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną riekelę kepkite ant vidutinės ugnies po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Bagetė su kalkėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Į lašišą supilkite laimo sulčių ir pipirų mišinį, išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Žingsnis 3

Bagetė su kalkėmis Žingsnis 3
Paruoškite laimo bagetę. Ant paskrudintų bagetės riekelių tvarkingai ir gražiai išdėliokite lašišą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos