Bagetė su kamamberu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kamamberu

Iš bagetės galima pagaminti daugybę patiekalų - net fondiu, jei ją iškepsite su sūriu. Vienas tinkamiausių sūrių yra Camembert - minkštas ir gana riebus sūris, pasižymintis švelniu baltu pelėsiu ir švelniu kreminiu skoniu. Bagetė su kamamberu bus labai originalus ir įdomus užkandis draugiškam vakarėliui prie vyno.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kamamberu Žingsnis 1
Prieš kepimą paruoškite ingredientus. Sūrio galvutėje padarykite tinklelio formos įpjovas iki pusės gylio. Dubenėlyje sumaišykite majonezą ir džiovintus česnakus. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Bagetės riekeles patepkite majonezu ir česnaku.

Žingsnis 2

Bagetė su kamamberu Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su sūriu. Ant pergamento vidurio sudėkite sūrį ir aplink jį išdėliokite bagetės griežinėlius. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite druska ir Provanso žolelėmis. Kepkite sūrį ir bagetę 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos