Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kamamberu
Iš bagetės galima pagaminti daugybę patiekalų - net fondiu, jei ją iškepsite su sūriu. Vienas tinkamiausių sūrių yra Camembert - minkštas ir gana riebus sūris, pasižymintis švelniu baltu pelėsiu ir švelniu kreminiu skoniu. Bagetė su kamamberu bus labai originalus ir įdomus užkandis draugiškam vakarėliui prie vyno.
Žingsnis 1
Prieš kepimą paruoškite ingredientus. Sūrio galvutėje padarykite tinklelio formos įpjovas iki pusės gylio. Dubenėlyje sumaišykite majonezą ir džiovintus česnakus. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Bagetės riekeles patepkite majonezu ir česnaku.
Žingsnis 2
Iškepkite bagetę su sūriu. Ant pergamento vidurio sudėkite sūrį ir aplink jį išdėliokite bagetės griežinėlius. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite druska ir Provanso žolelėmis. Kepkite sūrį ir bagetę 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos