Bagetė su kapotu tunu savo sultyse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kapotu tunu savo sultyse

Tunas yra nuostabi žuvis, kitaip nei kitos vandens gyvūnijos. Pavyzdžiui, jis sugeba padidinti savo kūno temperatūrą, todėl ji kelis kartus viršija aplinkos temperatūrą. Dėl šio gebėjimo jį galima priskirti šiltakraujų gyvūnų kategorijai. Bagetė su tunu - nesudėtingas užkandis, kurio pagrindą, be žuvies, sudaro sultingos daržovės ir citrinos sultys, suteikiančios patiekalui malonios rūgštelės. Beje, tunas yra viena iš nedaugelio žuvų, kurios naudingąsias savybes išsaugo net ir konservuotos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kapotu tunu savo sultyse Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Iš tuno skardinės nusausinkite sulčių perteklių ir sudėkite žuvį į nedidelį dubenėlį. Saliero stiebus ir raudonąjį svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į tuną. Ingredientus gerai išmaišykite. Į paruoštą mišinį įpilkite citrinos sulčių ir majonezo. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su kapotu tunu savo sultyse Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinį. Ant paskrudintos bagetės riekelės uždėkite salotų lapą, tada paruoštą tuno įdarą. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais ir uždėkite ant viršaus. Pakartokite su likusiomis dviem riekelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos