Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kiaulės kojomis
Kiaulienos kumpio bagetė - tai patiekalas, kuriam pagaminti reikia kruopštumo ir nemažai laiko. Kad kiaulienos blauzdos būtų minkštos, jos iš pradžių mirkomos, tada verdamos ir tik tada kepamos su marinatu. Skirtingos nacionalinės virtuvės turi savo marinato receptus. Vokietijoje jis paprastai gaminamas iš grietinės, garstyčių, sojų padažo ir česnakų. Kartu su kiaulienos blauzdelėmis į bagetės faršą galima įdėti marinuotų agurkų ir aptepti Dižono garstyčiomis.
Žingsnis 1
Pradėkite virti kiaulių pėdas. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite kiaulių pėdas, užvirkite ir virkite 5 minutes. Nusunkite skystį, gerai nukoškite kojas. Subproduktą užpilkite šaltu vandeniu ir virkite 1 valandą ant silpnos ugnies. Tada sudėkite svogūną, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, pagardinkite druska, virkite 1,5 val.
Žingsnis 2
Iškepkite kiaulienos blauzdas. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Paruoškite marinato mišinį iš grietinės, garstyčių, sojų padažo ir česnako. Sudėkite šlauneles į karščiui atsparią formą, pagardinkite druska ir pipirais ir aptepkite marinatu. Supilkite nedidelį kiekį sultinio, likusio nuo virimo. Kepkite 40 minučių. Kepimo metu 4-5 kartus kojas aptepkite marinatu ir sultiniu.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetės įdarą. Leiskite iškeptoms kojoms visiškai atvėsti, supjaustykite riekelėmis. Marinuotus agurkėlius supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Sudėkite bagetę. Bagetę perpjaukite išilgai ir kiekvieną pusę gerai ištepkite Dižono garstyčiomis. Ant vienos riekelės dėkite marinuotų agurkų griežinėlių, tada kiaulienos kumpio griežinėlių ir dar vieną sluoksnį marinuotų agurkų. Ant viršaus uždėkite kitą bagetės pusę.
Kategorijos