Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kiauliena
Kiaulienos bagetė - puikus sprendimas azijietiško stiliaus vakarienei. Korėjoje kiauliena dažnai ruošiama austrių ir sojų padaže, pridedant baklažanų ir grybų. Patiekalas patiekiamas mini bagetėse, iš anksto orkaitėje iškeptuose gaminiuose. Kepimui geriau imti kiaulienos nugarinę. Klasikiniame recepte naudojami džiovinti šitake, jei norima, juos galima pakeisti šviežiais grybais. Jei nerandate austrių padažo, jį galite pakeisti žuvies padažu.
Žingsnis 1
Marinuokite kiaulieną. Giliame dubenyje sumaišykite austrių actą, 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo ir ryžių krakmolą. Pagardinkite mėsą prieskoniais ir palikite ją mirkti 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje su aliejumi 3-5 min. pakepinkite svogūnų puseles, sudėkite marinuotą kiaulieną ir kepkite dar 15 min. Tada sudėkite baklažanus ir maišydami kepkite 10 minučių. Sudėkite šitake ir austrių grybus, maišydami kepkite 15 minučių. Įdėkite pipirų ir česnakų, maišydami kepkite 3-5 minutes, supilkite likusį sojų padažą ir troškinkite, kol išgaruos skystis, apie 10-12 minučių.
Žingsnis 3
Iškepkite bagetes su kiauliena. Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Perpjaukite mini bagetes išilgai, pašalinkite trupinius. Pripildykite įdaru, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 10-15 min.
Kategorijos