Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kiaulienos filė
Bagetė su kiaulienos filė yra naminis greitasis maistas, kurio sudėtį galima koreguoti pagal savo pageidavimus. Rinkdamiesi bagetę parduotuvėje pirmenybę teikite kepiniams su traškia rausva plutele. Kokybiška prancūziška duona paspaudus turi nedidelį įdubimą, kuris per kelias sekundes grįžta į pradinę formą. Šviežia kiaulienos filė turi būti šviesiai rausvos spalvos. Kiaulienos kvapas nėra akivaizdus, jis turėtų būti vos juntamas.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulienos filė. Kiaulienos filė pagardinkite druska ir pipirais. Įmuškite kiaušinį su trupučiu druskos. Miltus supilkite į dubenį. Apvoliokite filė miltuose ir pamerkite į kiaušinį.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Įjunkite aukštą kaitrą. Kepkite mėsą gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Tada sumažinkite ugnį, įpilkite šiek tiek vandens, uždenkite dangčiu ir kepkite mėsą 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite bagetę. Bagetę perpjaukite išilgai. Išdėliokite salotų lapus, tada mėsą, gerai ištepkite kečupu, pabarstykite tarkuotu sūriu ir ant viršaus uždėkite vyšnių puseles.
Kategorijos