Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kiaulienos kepenėlėmis
Kiaulienos kepenyse yra visų aminorūgščių, vitaminų ir maistinių medžiagų, tokių kaip geležis, fosforas ir magnis. Tai mažo kaloringumo patiekalas, rekomenduojamas diabetinėms dietoms ir dietoms. Kepenėlės turi būti rudos spalvos, lygiu paviršiumi, be dėmių, blizgančios ir drėgnos. Jei kepenys yra šviesios spalvos, tikėtina, kad produktas buvo kelis kartus užšaldytas.
Žingsnis 1
Toliau ruoškite kepenis. Miltus supilkite į lėkštę ir jais apvoliokite kepenėles. Kepenų gabalėlius apvoliokite miltuose. Įkaitinkite keptuvę su 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus. Sudėkite kepenėles į aliejų, pabarstykite druska ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Norėdami patikrinti, ar kepenys jau paruoštos, pradurkite jas mediniu iešmeliu. Jei išsiskiria skaidrios sultys, kepenys paruoštos. Supjaustykite kepenėles griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinių pagrindą. Bagetę supjaustykite 2 cm storio riekelėmis. Kiekvieną riekelę iš abiejų pusių patepkite plonu sviesto sluoksniu. Įkaitinkite sausą keptuvę ir apkepkite duonos riekes. Dėkite jas į lėkštę, leiskite šiek tiek atvėsti ir įtrinkite bagetę česnaku.
Kategorijos