Bagetė su kiaulienos kotletu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kiaulienos kotletu

Bagetė su kiaulienos kotletu ruošiama pagal prancūziškos mėsos receptą. Gaminimui naudojama kiaulienos nugarinė arba balandėliai. Rinkdamiesi mėsą atsižvelkite į tai, kad mėsa būtų rausvos spalvos, o riebalai - balti su silpnu rausvu atspalviu. Tamsi spalva rodo, kad produktas yra pasenęs, o mėsa - seno gyvulio. Rinkitės gerai tirpstantį sūrį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su kiaulienos kotletu Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į orkaitę. Kiaulieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Sudėkite kotletus į kepimo formą. Kiekvieną mėsos gabalėlį patepkite majonezu. Ant mėsos išdėliokite svogūnus, grybus ir pomidorus. Pabarstykite sūriu. Dėkite formą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.

Žingsnis 2

Bagetė su kiaulienos kotletu Žingsnis 2
Paruoškite bagetes. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę ir ant sausos keptuvės išdžiovinkite duoną. Tada ant bagetės riekelių mentele dėkite keptą mėsą ir daržoves.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos