Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kiaulienos kotletu
Bagetė su kiaulienos kotletu ruošiama pagal prancūziškos mėsos receptą. Gaminimui naudojama kiaulienos nugarinė arba balandėliai. Rinkdamiesi mėsą atsižvelkite į tai, kad mėsa būtų rausvos spalvos, o riebalai - balti su silpnu rausvu atspalviu. Tamsi spalva rodo, kad produktas yra pasenęs, o mėsa - seno gyvulio. Rinkitės gerai tirpstantį sūrį.
Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į orkaitę. Kiaulieną pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Sudėkite kotletus į kepimo formą. Kiekvieną mėsos gabalėlį patepkite majonezu. Ant mėsos išdėliokite svogūnus, grybus ir pomidorus. Pabarstykite sūriu. Dėkite formą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetes. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę ir ant sausos keptuvės išdžiovinkite duoną. Tada ant bagetės riekelių mentele dėkite keptą mėsą ir daržoves.
Kategorijos