Bagetė su kiaulienos taukais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kiaulienos taukais

Bagetė su kiaulienos lašiniais - tai daugiau nei duona su įdaru. Tai aromatingas ir labai apetitiškas kepinys. Lašiniai su svogūnais ir česnakais suvyniojami į minkštą mielinę tešlą ir kepami orkaitėje. Minkšta prancūziška duona mirkoma žolelių sultyse ir sūdytuose gyvulių taukuose. Patiekalas gaunasi skanus, sultingas, sotus. Kepimui geriau imti lašinius su mėsos sluoksniais.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kiaulienos taukais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite šiltą vandenį su cukrumi ir mielėmis. Palikite 15 minučių. Miltus, druską ir mielių mišinį supilkite į atskirą dubenį. Užminkykite minkštą tešlą. Uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30-40 minučių, kad pakiltų. Po pirmojo pakilimo tešlą išminkykite ir palikite dar 10 minučių.

Žingsnis 2

Bagetė su kiaulienos taukais Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sumaišykite taukus, svogūnus, česnakus.

Žingsnis 3

Bagetė su kiaulienos taukais Žingsnis 3
Paruoškite bagetę su kiaulienos taukais. Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Tolygiai paskirstykite įdarą. Susukite į ritinį, būtinai užlenkite kraštus. Viršuje padarykite zigzaginius pjūvius. Viršų patepkite kiaušiniu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos