Bagetė su kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kietuoju sūriu

Rinkdamiesi sūrį pirmiausia atkreipkite dėmesį į produkto sudėtį. Pagrindinis kriterijus turėtų būti natūralus pasterizuotas pienas. Bagetė gaminama tik iš kvietinių miltų, mielių, druskos ir vandens, todėl ją reikėtų pirkti šviežią, nes jos galiojimo laikas - tik 1-2 dienos. Duonos likučius, kurie iki to laiko nebus sunaudoti, galima užšaldyti ir vėliau naudoti pagal poreikį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
364 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kietuoju sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Atidėkite 1 valgomąjį šaukštą sūrio ir šiek tiek bazilikų papuošimui. Likusį sūrį sumaišykite su smulkintais bazilikais ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite šakute.

Žingsnis 2

Bagetė su kietuoju sūriu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su kietuoju sūriu. Bagetėje padarykite gilias įpjovas. Užpildykite juos sūriu ir žolelėmis. Tada bagetę su sūriu sudėkite į formą, uždenkite ir 10 min. pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Nuimkite dangtį, pabarstykite bagetę 1 valgomuoju šaukštu sūrio ir dėkite į orkaitę dar 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos