Bagetė su kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kietuoju sūriu

Rinkdamiesi sūrį pirmiausia atkreipkite dėmesį į produkto sudėtį. Pagrindinis kriterijus turėtų būti natūralus pasterizuotas pienas. Bagetė gaminama tik iš kvietinių miltų, mielių, druskos ir vandens, todėl ją reikėtų pirkti šviežią, nes jos galiojimo laikas - tik 1-2 dienos. Duonos likučius, kurie iki to laiko nebus sunaudoti, galima užšaldyti ir vėliau naudoti pagal poreikį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
364 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su kietuoju sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Atidėkite 1 valgomąjį šaukštą sūrio ir šiek tiek bazilikų papuošimui. Likusį sūrį sumaišykite su smulkintais bazilikais ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite šakute.

Žingsnis 2

Bagetė su kietuoju sūriu Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su kietuoju sūriu. Bagetėje padarykite gilias įpjovas. Užpildykite juos sūriu ir žolelėmis. Tada bagetę su sūriu sudėkite į formą, uždenkite ir 10 min. pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Nuimkite dangtį, pabarstykite bagetę 1 valgomuoju šaukštu sūrio ir dėkite į orkaitę dar 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos