Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su kietuoju sūriu
Rinkdamiesi sūrį pirmiausia atkreipkite dėmesį į produkto sudėtį. Pagrindinis kriterijus turėtų būti natūralus pasterizuotas pienas. Bagetė gaminama tik iš kvietinių miltų, mielių, druskos ir vandens, todėl ją reikėtų pirkti šviežią, nes jos galiojimo laikas - tik 1-2 dienos. Duonos likučius, kurie iki to laiko nebus sunaudoti, galima užšaldyti ir vėliau naudoti pagal poreikį.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Atidėkite 1 valgomąjį šaukštą sūrio ir šiek tiek bazilikų papuošimui. Likusį sūrį sumaišykite su smulkintais bazilikais ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su kietuoju sūriu. Bagetėje padarykite gilias įpjovas. Užpildykite juos sūriu ir žolelėmis. Tada bagetę su sūriu sudėkite į formą, uždenkite ir 10 min. pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Nuimkite dangtį, pabarstykite bagetę 1 valgomuoju šaukštu sūrio ir dėkite į orkaitę dar 5 minutėms.
Kategorijos