Bagetė su kiviais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kiviais

Šventiniam stalui galite paruošti gardų ir aromatingą užkandį iš bagetės su kiviais. Miniatiūrinės prancūziškos duonos riekelės, įdarytos sūriu ir majonezu, papuoštos kivių griežinėliais, atrodo labai apetitiškai ir gražiai. Ir toks užkandis iš tiesų gaunasi skanus. Saldžiarūgščiai vaisiai harmoningai dera su sūriais maisto produktais ir traškia duona.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su kiviais Žingsnis 1
Paruoškite sklaidą. Majonezą sumaišykite su česnaku ir sūriu. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su kiviais Žingsnis 2
Paruoškite bagetės sumuštinius su kiviais. Kiekvieną duonos riekelę patepkite majonezo ir sūrio mišiniu. Ant viršaus uždėkite po 5 kivių griežinėlius ratu. Į vidurį įdėkite alyvuogės griežinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos