Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuota lašiša
Raudonųjų žuvų - lašišų, kuojų, rausvųjų lašišų ir kitų lašišų rūšių - konservai yra vienas iš populiariausių salotų, užkandžių ir sumuštinių ingredientų. Be to, raudonoji žuvis pasižymi sveikomis savybėmis ir puikiai dera su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, iš konservuotos lašišos, minkštos varškės ir avokado minkštimo galima pagaminti švelnų paštetą, kurį galima tepti ant skrudintų prancūziškos bagetės riekelių.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite avokadą mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Sutrinkite avokado minkštimą šakute ir apšlakstykite citrinos sultimis. Konservuotą lašišą sudėkite į atskirą dubenį ir sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Bagetę supjaustykite įstrižomis riekelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Dubenyje gerai sumaišykite avokado minkštimą, konservuotą lašišą, varškę ir smulkintą kalendrą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite bagetės riekeles po 3-4 min. iš kiekvienos pusės. Kiekvieną bageto riekelę aptepkite mišiniu.
Kategorijos