Bagetė su konservuota lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuota lašiša

Raudonųjų žuvų - lašišų, kuojų, rausvųjų lašišų ir kitų lašišų rūšių - konservai yra vienas iš populiariausių salotų, užkandžių ir sumuštinių ingredientų. Be to, raudonoji žuvis pasižymi sveikomis savybėmis ir puikiai dera su kitais maisto produktais. Pavyzdžiui, iš konservuotos lašišos, minkštos varškės ir avokado minkštimo galima pagaminti švelnų paštetą, kurį galima tepti ant skrudintų prancūziškos bagetės riekelių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuota lašiša Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite avokadą mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Sutrinkite avokado minkštimą šakute ir apšlakstykite citrinos sultimis. Konservuotą lašišą sudėkite į atskirą dubenį ir sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Bagetę supjaustykite įstrižomis riekelėmis.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuota lašiša Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Dubenyje gerai sumaišykite avokado minkštimą, konservuotą lašišą, varškę ir smulkintą kalendrą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite bagetės riekeles po 3-4 min. iš kiekvienos pusės. Kiekvieną bageto riekelę aptepkite mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos