Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuota rausvąja lašiša
Bagetė su konservuota rausvąja lašiša - puikus užkandis šventiniam stalui ir sumuštinis pusryčiams ar greitam užkandžiui. Šiam patiekalui paruošti galite naudoti ne tik rausvąją lašišą, bet ir kitus žuvies konservus - tuną, syką ar sardines. Gaminant bagetę su žuvies konservais nereikia ypatingų kulinarinių įgūdžių, tačiau ji visada būna sultinga, sotūs ir skani. Tokius sumuštinius galima kepti ant keptuvės ar grilio arba kepti orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite sumuštinių makaronus. Šakute sutrinkite rausvąją lašišą. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sumaišykite rausvąją lašišą, kiaušinius ir svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Bagetę supjaustykite įstrižai 1 cm storio riekelėmis. Vieną kiekvienos riekelės pusę aptepkite tešla.
Žingsnis 3
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų dėkite bagetės griežinėlius pastos puse žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies 2 minutes. Tada apverskite ir 2 minutes kepkite iš kitos pusės.
Kategorijos