Bagetė su konservuota rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuota rausvąja lašiša

Bagetė su konservuota rausvąja lašiša - puikus užkandis šventiniam stalui ir sumuštinis pusryčiams ar greitam užkandžiui. Šiam patiekalui paruošti galite naudoti ne tik rausvąją lašišą, bet ir kitus žuvies konservus - tuną, syką ar sardines. Gaminant bagetę su žuvies konservais nereikia ypatingų kulinarinių įgūdžių, tačiau ji visada būna sultinga, sotūs ir skani. Tokius sumuštinius galima kepti ant keptuvės ar grilio arba kepti orkaitėje.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 1
Paruoškite sumuštinių makaronus. Šakute sutrinkite rausvąją lašišą. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sumaišykite rausvąją lašišą, kiaušinius ir svogūnus.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 2
Paruoškite bagetę. Bagetę supjaustykite įstrižai 1 cm storio riekelėmis. Vieną kiekvienos riekelės pusę aptepkite tešla.

Žingsnis 3

Bagetė su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 3
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų dėkite bagetės griežinėlius pastos puse žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies 2 minutes. Tada apverskite ir 2 minutes kepkite iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos