Bagetė su konservuota skumbre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuota skumbre

Skumbrė laikoma viena sveikiausių žuvų. Jos švelni, sultinga mėsa natūraliai turtinga vitaminų B12 ir PP, mineralų, mikroelementų, vertingų riebalų rūgščių. Žuvis žmogui naudinga bet kokio pavidalo - šviežia, sūdyta, kepta ir net konservuota. Galite pasigaminti gardžių šventinių sumuštinių iš bagetės su konservuota skumbre ir grybais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuota skumbre Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Pievagrybius, svogūną ir česnaką kepkite 7-8 minutes, kol taps auksinės spalvos. Pasūdykite. Kietai išvirkite kiaušinius, nulupkite lukštus. Supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite žuvį, kiaušinius, svogūnus, česnakus ir kepintus grybus. Jei reikia, pasūdykite.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuota skumbre Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su konservuota skumbre. Bagetę supjaustykite riekelėmis. Ant viršaus dėkite įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos