Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuota skumbre
Skumbrė laikoma viena sveikiausių žuvų. Jos švelni, sultinga mėsa natūraliai turtinga vitaminų B12 ir PP, mineralų, mikroelementų, vertingų riebalų rūgščių. Žuvis žmogui naudinga bet kokio pavidalo - šviežia, sūdyta, kepta ir net konservuota. Galite pasigaminti gardžių šventinių sumuštinių iš bagetės su konservuota skumbre ir grybais.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Pievagrybius, svogūną ir česnaką kepkite 7-8 minutes, kol taps auksinės spalvos. Pasūdykite. Kietai išvirkite kiaušinius, nulupkite lukštus. Supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite žuvį, kiaušinius, svogūnus, česnakus ir kepintus grybus. Jei reikia, pasūdykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su konservuota skumbre. Bagetę supjaustykite riekelėmis. Ant viršaus dėkite įdarą.
Kategorijos