Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuotais avinžirniais
Bagetė su konservuotais avinžirniais - tai vegetariška klasikinio amerikietiško sumuštinio su tunu variacija. Konservuoti avinžirniai yra paruoštas vartoti produktas, tereikia juos nuplauti šaltu tekančiu vandeniu. Kadangi konservuotų avinžirnių nereikia mirkyti ir virti, patiekalas gaminamas greitai ir lengvai, o yra sotus, sveikas ir apetitiškas. Daržovės suteiks patiekalui sultingo ir sodraus skonio, o nori lakštai - subtilaus jūros gėrybių prieskonio.
Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Dubenyje sumaišykite pomidorus, raudonąjį svogūną, marinuotus agurkus, nori lapą, konservuotus avinžirnius, Dižono garstyčias ir majonezą. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Bagetę supjaustykite 1 cm storio riekelėmis. Sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies 1 minutę iš kiekvienos pusės sausai apkepkite bagetę.
Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinį. Bagetės gabalėlį patepkite makaronais, uždenkite kitu bagetės gabalėliu.
Kategorijos