Bagetė su konservuotais avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuotais avinžirniais

Bagetė su konservuotais avinžirniais - tai vegetariška klasikinio amerikietiško sumuštinio su tunu variacija. Konservuoti avinžirniai yra paruoštas vartoti produktas, tereikia juos nuplauti šaltu tekančiu vandeniu. Kadangi konservuotų avinžirnių nereikia mirkyti ir virti, patiekalas gaminamas greitai ir lengvai, o yra sotus, sveikas ir apetitiškas. Daržovės suteiks patiekalui sultingo ir sodraus skonio, o nori lakštai - subtilaus jūros gėrybių prieskonio.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuotais avinžirniais Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Dubenyje sumaišykite pomidorus, raudonąjį svogūną, marinuotus agurkus, nori lapą, konservuotus avinžirnius, Dižono garstyčias ir majonezą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuotais avinžirniais Žingsnis 2
Paskrudinkite bagetę. Bagetę supjaustykite 1 cm storio riekelėmis. Sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies 1 minutę iš kiekvienos pusės sausai apkepkite bagetę.

Žingsnis 3

Bagetė su konservuotais avinžirniais Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinį. Bagetės gabalėlį patepkite makaronais, uždenkite kitu bagetės gabalėliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos