Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuotais grybais
Bagetė su grybais - skanus ir kartu labai maistingas užkandis, kuriam paruošti prireiks ne daugiau kaip 40 minučių. Švelnūs grybai puikiai dera su grietinėle, sukurdami puikų skonių derinį, o sūrio plutelė patiekalui suteikia malonų aromatą ir lengvą sūrų poskonį. Įdomu tai, kad grybai savo pašaukimą atrado ne tik kaip maistas. Jie aktyviai naudojami kosmetologijoje ir medicinoje, kovojant su bronchitu ir opomis.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant silpnos ugnies. Supjaustykite grybus plokštelėmis, perkelkite juos į keptuvę. Kelias minutes pakepinkite grybus. Tada į grybus įpilkite grietinėlės, įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Palikite mišinį troškintis ant mažos ugnies, kol grietinėlė sutirštės.
Žingsnis 2
Palikite džiūvėsius kepti. Į bagetės griežinėlius dėkite kreminio įdaro. Pabarstykite juos tarkuotu sūriu, tada bagetę su įdaru sudėkite ant kepimo skardos. Dėkite džiūvėsėlius į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos