Bagetė su konservuotais šprotais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuotais šprotais

Traškios prancūziškos bagetės riekelės su auksine plutele ir švelniu minkštimu yra puikus pagrindas sumuštiniams ir užkandžiams su bet kokiu įdaru. Baltosios mielinės bagetės tinka su sūriu ir dešra, daržovėmis ir žuvimi, taip pat įvairiais konservuotais produktais, pavyzdžiui, šprotais. Iš bageto riekelių, sultingų pomidorų griežinėlių, kvapnių šviežių bazilikų žolelių ir sultingų, minkštų šprotų greitai ir lengvai pagaminsite skanų ir nebrangų užkandį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuotais šprotais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bagetę įstrižai supjaustykite riekelėmis. Smulkiai sukapokite česnaką. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite česnaką ir kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite į keptuvę bagetės griežinėlius ir kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite bazilikus. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuotais šprotais Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų. Ant kepimo skardos sudėkite bagetės riekeles ir patepkite jas majonezu. Ant kiekvienos bagetės riekelės dėkite pomidorų apskritimus, ant viršaus - šprotus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintais bazilikais. Dėkite sumuštinius į karštą orkaitę 5-6 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos