Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuotais šprotais
Traškios prancūziškos bagetės riekelės su auksine plutele ir švelniu minkštimu yra puikus pagrindas sumuštiniams ir užkandžiams su bet kokiu įdaru. Baltosios mielinės bagetės tinka su sūriu ir dešra, daržovėmis ir žuvimi, taip pat įvairiais konservuotais produktais, pavyzdžiui, šprotais. Iš bageto riekelių, sultingų pomidorų griežinėlių, kvapnių šviežių bazilikų žolelių ir sultingų, minkštų šprotų greitai ir lengvai pagaminsite skanų ir nebrangų užkandį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bagetę įstrižai supjaustykite riekelėmis. Smulkiai sukapokite česnaką. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite česnaką ir kepkite 1-2 minutes. Tada sudėkite į keptuvę bagetės griežinėlius ir kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite bazilikus. Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų. Ant kepimo skardos sudėkite bagetės riekeles ir patepkite jas majonezu. Ant kiekvienos bagetės riekelės dėkite pomidorų apskritimus, ant viršaus - šprotus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintais bazilikais. Dėkite sumuštinius į karštą orkaitę 5-6 minutėms.
Kategorijos