Bagetė su konservuotomis baltosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuotomis baltosiomis pupelėmis

Bagetė su konservuotomis baltosiomis pupelėmis patiks nesudėtingų, bet skanių užkandžių mėgėjams. Džiovinti pomidorai kartu su pupelėmis sukuria malonų skonio derinį ir sodrų tirštą aromatą, o citrinos sultys atskiečia užkandį, suteikdamos jam šiek tiek rūgštumo ir tarsi užbaigdamos patiekalą. Beje, Prancūzijoje kasmet rengiami geriausios duonos konkursai, todėl gatvėse dažnai galima rasti užrašų "Geriausia metų bagetė".
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su konservuotomis baltosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite bagetę. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite duonos riekes ant kepimo skardos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite, kol paruduos (apie 10 min.).

Žingsnis 2

Bagetė su konservuotomis baltosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Šiek tiek sutrinkite pupeles šakute ir sudėkite jas į dubenį. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, džiovintus pomidorus, česnaką, baziliką, petražoles, citrinos sultis, parmezaną, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 3

Bagetė su konservuotomis baltosiomis pupelėmis Žingsnis 3
Sudėkite sumuštinius. Ant paruoštų bagetės riekelių užtepkite įdaro. Sumuštinius papuoškite vyšninių pomidorų puselėmis ir kalendrų lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos