Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis
Raudonosiose pupelėse yra ne tik daug naudingų mikroelementų, bet ir daug baltymų, todėl jų turėtų būti bet kurio vegetaro racione. Raudonųjų pupelių dedama į garnyrus ir sriubas, be to, iš jų galima pasigaminti gardų užkandį - paštetą su balta prancūziška bagete. Kad pupelių paštetas nebūtų sausas, į jį įdėkite alyvuogių aliejuje pakepintų svogūnų. Užkandžiui skonio suteiks kvapnios žolelės - kalendra ir krapai.
Žingsnis 1
Paruoškite užkandžio ingredientus. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio riekelėmis. Česnaką išspauskite per presą. Svogūną supjaustykite žiedais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę ir pupeles kaip užkandį. Pupeles, keptą svogūną, kalendrą ir krapus sudėkite į maišytuvo dubenį. Sumalkite ingredientus iki tyrės. Įdėkite česnako, druskos, pipirų ir paprikos ir dar kartą sumaišykite. Ant kiekvienos bagetės riekelės užtepkite pašteto.
Kategorijos