Bagetė su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis

Raudonosiose pupelėse yra ne tik daug naudingų mikroelementų, bet ir daug baltymų, todėl jų turėtų būti bet kurio vegetaro racione. Raudonųjų pupelių dedama į garnyrus ir sriubas, be to, iš jų galima pasigaminti gardų užkandį - paštetą su balta prancūziška bagete. Kad pupelių paštetas nebūtų sausas, į jį įdėkite alyvuogių aliejuje pakepintų svogūnų. Užkandžiui skonio suteiks kvapnios žolelės - kalendra ir krapai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite užkandžio ingredientus. Bagetę supjaustykite 2-3 cm storio riekelėmis. Česnaką išspauskite per presą. Svogūną supjaustykite žiedais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Paruoškite bagetę ir pupeles kaip užkandį. Pupeles, keptą svogūną, kalendrą ir krapus sudėkite į maišytuvo dubenį. Sumalkite ingredientus iki tyrės. Įdėkite česnako, druskos, pipirų ir paprikos ir dar kartą sumaišykite. Ant kiekvienos bagetės riekelės užtepkite pašteto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos