Bagetė su konservuotomis sardinėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su konservuotomis sardinėmis

Iš apvalios prancūziškos bagetės ir paprastų konservuotų sardinių galima pasigaminti originalų, skanų ir sotų užkandį, sumaišius visus ingredientus ir jais įdarius bagetę. Iš duonos, supjaustytos dideliais gabalais, reikia išimti dalį trupinių, o patį įdarą gana gerai susmulkinti. Be sardinių, bagetės įdarui reikės virtų kiaušinių, alyvuogių, kurios suteiks malonaus salos rūgštelės skonio, ir, žinoma, svogūnų bei česnakų, kurie dera tiek su žuvies, tiek su vištienos kiaušiniais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su konservuotomis sardinėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bagetę perpjaukite skersai į tris didelius gabalus, nupjaukite viršūnėles. Nuo kiekvieno gabalėlio pašalinkite trupinius. Svogūną smulkiai supjaustykite, o česnaką išspauskite per presą. Vištienos kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite alyvuoges. Sudėkite sardines į gilų dubenį ir sutrinkite jas šakute.

Žingsnis 2

Bagetė su konservuotomis sardinėmis Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Dubenyje sumaišykite sardines, svogūną, česnaką, vištienos kiaušinius ir alyvuoges. Mišinį pasūdykite ir užpilkite majonezu. Ingredientus gerai išmaišykite ir kiekvieną bagetės dalį sandariai įdarykite įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos