Bagetė su kukurūzų miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su kukurūzų miltais

Kukurūzų miltų bagetę gana lengva išsikepti namuose. Kukurūzų miltų nebūtina pirkti parduotuvėje. Užtenka grūdus sumalti blenderiu arba kavos malūnėliu. Kad duona gautųsi sodri, tešlą reikia minkyti su gazuotu mineraliniu vandeniu. Jei norisi, galima įmaišyti šiek tiek skysto medaus. Jis būtinai turi būti kokybiškas. Kad būtų naudingiau, į sudėtį galima įmaišyti šiek tiek džiovintų žolelių, o dėl skonio - konservuotų kukurūzų.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
130 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su kukurūzų miltais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį supilkite pašildytą mineralinį vandenį, sudėkite medų ir mieles. Maišykite, kol produktai ištirps. Tada į atskirą dubenį persijokite kvietinius miltus, suberkite kukurūzų miltus, druską, raudonėlį ir pipirus. Išmaišykite. Supilkite medaus ir mielių mišinį bei alyvuogių aliejų. Užminkykite tešlą ir palikite ją pakilti 1 valandą, uždengę indą rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Bagetė su kukurūzų miltais Žingsnis 2
Suformuokite bagetes. Išminkykite pakilusią tešlą ir padalykite ją pusiau. Iš kiekvienos pusės suformuokite ritinėlį.

Žingsnis 3

Bagetė su kukurūzų miltais Žingsnis 3
Iškepkite bagetes. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite 30 minučių pastovėti. Tada padarykite kryžminius pjūvius, patepkite sviestu ir pabarstykite kukurūzų miltais. Siųskite į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Paruoštus gaminius atvėsinkite ant grotelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos