Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su lašiša
Traški prancūziška bagetė puikiai tinka sumuštiniams ar sumuštiniams su įvairiais įdarais: sūriu ir dešra, pomidorais ir svogūnais, žolelėmis ir mėsa. Neabejotinai vienas skaniausių bus įdaras su raudona žuvimi - pavyzdžiui, su sūdyta lašiša. Nedideliais gabalėliais supjaustyta švelni lašišos filė puikiai papildys minkštą varškę, kurią taip patogu tepti ant duonos.
Žingsnis 1
Susmulkinkite įdarui skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais. Sūrų agurką supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną - mažais kubeliais. Česnaką išspauskite per presą, pomidorą nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite minkštimą. Dubenyje sumaišykite varškę, supjaustytą lašišą, svogūną ir pomidorą, tada sudėkite česnaką, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Bagetę perpjaukite skersai į tris dalis ir kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai pusiau. Nuo apatinių bagetės puselių pašalinkite šiek tiek trupinių, o likusius lengvai prispauskite. Ant kiekvienos pusės dėkite po salotos lapą, įdarą ir marinuotų agurkų griežinėlius. Uždenkite kita bagetės puse ir šiek tiek prispauskite.
Kategorijos