Bagetė su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su lašiša

Traški prancūziška bagetė puikiai tinka sumuštiniams ar sumuštiniams su įvairiais įdarais: sūriu ir dešra, pomidorais ir svogūnais, žolelėmis ir mėsa. Neabejotinai vienas skaniausių bus įdaras su raudona žuvimi - pavyzdžiui, su sūdyta lašiša. Nedideliais gabalėliais supjaustyta švelni lašišos filė puikiai papildys minkštą varškę, kurią taip patogu tepti ant duonos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su lašiša Žingsnis 1
Susmulkinkite įdarui skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais. Sūrų agurką supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną - mažais kubeliais. Česnaką išspauskite per presą, pomidorą nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite minkštimą. Dubenyje sumaišykite varškę, supjaustytą lašišą, svogūną ir pomidorą, tada sudėkite česnaką, druską ir maltus juoduosius pipirus.

Žingsnis 2

Bagetė su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Bagetę perpjaukite skersai į tris dalis ir kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai pusiau. Nuo apatinių bagetės puselių pašalinkite šiek tiek trupinių, o likusius lengvai prispauskite. Ant kiekvienos pusės dėkite po salotos lapą, įdarą ir marinuotų agurkų griežinėlius. Uždenkite kita bagetės puse ir šiek tiek prispauskite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos