Bagetė su lydytu sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su lydytu sviestu

Bagetė su lydytu sviestu - švelni, skani, aromatinga sluoksniuotos tešlos duona plona plutele. Ji taip pat labai sveika. Ghi gaminamas ištirpinant vandenį, pieno cukrų ir baltymus. Lieka tik gryni pieno riebalai, kuriuose gausu vitaminų. Indijoje šis produktas vadinamas "skystuoju auksu". Kepiniai, pagaminti iš lydyto sviesto, yra purūs ir minkšti.
Gaminimo laikas
265 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su lydytu sviestu Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į dubenį suberkite miltus, mieles, cukrų ir druską. Išmaišykite. Į miltų mišinio duobutę supilkite šiltą vandenį ir pieną. Įmuškite kiaušinį ir supilkite alyvuogių aliejų. Išmaišykite. Užminkykite tešlą, iškočiokite į rutulį. Atskirą indą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite į jį tešlą, uždenkite maistine plėvele ir laikykite šiltai 1 valandą. Tešla turėtų patrigubėti. Po valandos ją išminkykite. Palikite dar valandai.

Žingsnis 2

Bagetė su lydytu sviestu Žingsnis 2
Iš tešlos su ištirpintu sviestu iškepkite bagetes. Tešlą rankomis padalykite į tris dalis. Kiekvieną dalį pabarstykite miltais ir iškočiokite į stačiakampį ploną lakštą. Aptepkite ištirpintu lydytu sviestu. Užlenkite kraštus link centro, tada vėl link centro. Tris gabalus 25 minutes palaikykite šaldytuve.

Žingsnis 3

Bagetė su lydytu sviestu Žingsnis 3
Paruoškite bagetes su ištirpintu sviestu. Tešlą iškočiokite atgal į sluoksnį. Vėl patepkite sviestu, susukite į ritinėlį. Užspauskite kraštus. Dėkite ant kepimo skardos siūle žemyn. Viršų pabarstykite miltais. Aptepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Padarykite pjūvius skersai arba įstrižai. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 40 min. pastovėti. Tada kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos