Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su malta kiauliena
Bagetė su malta kiauliena - tai naminė mėsytė. Prieš pripildant bagetę malta kiauliena, ją reikia apkepti. Labai skanus jis gaunasi pridėjus pomidorų padažo ir svogūnų. Galite imti mini bagetes arba paprastą ilgą bagetę, dėl patogumo perpjaudami ją į dvi dalis. Kad gaminys būtų sultingesnis, mėsos įdaras ant viršaus apibarstomas sūriu. Tai gali būti bet kokios rūšies sūris. Jei kiaulienos faršas atrodo per riebus, į jį galima įdėti šiek tiek jautienos arba vištienos faršo.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetes. Smulkiai supjaustykite krapus ir sumaišykite su sviestu. Bagetę perpjaukite išilgai, aptepkite mišiniu, sudėkite ant kepimo skardos ir 3-5 min. pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sudėkite maltą mėsą į sausą įkaitintą keptuvę, supilkite pomidorų padažą, įberkite druskos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol skystis išgaruos (7-10 min.).
Žingsnis 3
Suformuokite bagetes ir jas iškepkite. Išimkite bagetės riekeles iš orkaitės, užtepkite ant jų keptos maltos mėsos ir ant viršaus išdėliokite mocarelos griežinėlius. Palikite orkaitėje 10-12 minučių.
Kategorijos