Bagetė su malta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su malta kiauliena

Bagetė su malta kiauliena - tai naminė mėsytė. Prieš pripildant bagetę malta kiauliena, ją reikia apkepti. Labai skanus jis gaunasi pridėjus pomidorų padažo ir svogūnų. Galite imti mini bagetes arba paprastą ilgą bagetę, dėl patogumo perpjaudami ją į dvi dalis. Kad gaminys būtų sultingesnis, mėsos įdaras ant viršaus apibarstomas sūriu. Tai gali būti bet kokios rūšies sūris. Jei kiaulienos faršas atrodo per riebus, į jį galima įdėti šiek tiek jautienos arba vištienos faršo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su malta kiauliena Žingsnis 1
Paruoškite bagetes. Smulkiai supjaustykite krapus ir sumaišykite su sviestu. Bagetę perpjaukite išilgai, aptepkite mišiniu, sudėkite ant kepimo skardos ir 3-5 min. pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 2

Bagetė su malta kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Sudėkite maltą mėsą į sausą įkaitintą keptuvę, supilkite pomidorų padažą, įberkite druskos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol skystis išgaruos (7-10 min.).

Žingsnis 3

Bagetė su malta kiauliena Žingsnis 3
Suformuokite bagetes ir jas iškepkite. Išimkite bagetės riekeles iš orkaitės, užtepkite ant jų keptos maltos mėsos ir ant viršaus išdėliokite mocarelos griežinėlius. Palikite orkaitėje 10-12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos