Bagetė su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su malta mėsa

Bagetė su malta mėsa yra sotus ir labai sveikas užkandis, kuris puikiai tinka tiems, kurie kenčia nuo širdies aritmijos. Prancūziškoje duonoje yra B, A, F ir E grupės vitaminų, taip pat gausu magnio, cinko ir kalio. O malta mėsa padeda kovoti su odos problemomis ir mažakraujyste. Įdomu tai, kad Prancūzijoje kasdien iškepama apie 500 tūkst. bagetų, o per metus jų iškepama daugiau kaip 10 milijardų!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Bagetė su malta mėsa Žingsnis 1
Iškepkite faršą. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Į jį sudėkite maltą mėsą, svogūnus ir morkas. Pasūdykite ir maišydami kepkite mišinį ant vidutinės ugnies, kol faršas bus paruoštas. Tada sudėtines dalis perkelkite į dubenį, leiskite joms šiek tiek atvėsti, tada sudėkite lydytą sūrį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su malta mėsa. Bagetę perpjaukite išilgai į dvi dalis, išimkite minkštimą ir vidų ištepkite kečupu. Kiekvieną bagetės pusę pripildykite paruoštu įdaru. Ant įdaro išilgai išdėliokite vyšninius pomidorus, šiek tiek įspausdami juos į faršą. Tada sudėkite bagetės puseles į kepimo indą, apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir 10 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos