Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su malta mėsa
Bagetė su malta mėsa yra sotus ir labai sveikas užkandis, kuris puikiai tinka tiems, kurie kenčia nuo širdies aritmijos. Prancūziškoje duonoje yra B, A, F ir E grupės vitaminų, taip pat gausu magnio, cinko ir kalio. O malta mėsa padeda kovoti su odos problemomis ir mažakraujyste. Įdomu tai, kad Prancūzijoje kasdien iškepama apie 500 tūkst. bagetų, o per metus jų iškepama daugiau kaip 10 milijardų!
Žingsnis 1
Iškepkite faršą. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Į jį sudėkite maltą mėsą, svogūnus ir morkas. Pasūdykite ir maišydami kepkite mišinį ant vidutinės ugnies, kol faršas bus paruoštas. Tada sudėtines dalis perkelkite į dubenį, leiskite joms šiek tiek atvėsti, tada sudėkite lydytą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su malta mėsa. Bagetę perpjaukite išilgai į dvi dalis, išimkite minkštimą ir vidų ištepkite kečupu. Kiekvieną bagetės pusę pripildykite paruoštu įdaru. Ant įdaro išilgai išdėliokite vyšninius pomidorus, šiek tiek įspausdami juos į faršą. Tada sudėkite bagetės puseles į kepimo indą, apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir 10 min. pašaukite į orkaitę.
Kategorijos