Bagetė su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su malta mėsa

Bagetė su malta mėsa yra sotus ir labai sveikas užkandis, kuris puikiai tinka tiems, kurie kenčia nuo širdies aritmijos. Prancūziškoje duonoje yra B, A, F ir E grupės vitaminų, taip pat gausu magnio, cinko ir kalio. O malta mėsa padeda kovoti su odos problemomis ir mažakraujyste. Įdomu tai, kad Prancūzijoje kasdien iškepama apie 500 tūkst. bagetų, o per metus jų iškepama daugiau kaip 10 milijardų!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su malta mėsa Žingsnis 1
Iškepkite faršą. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Į jį sudėkite maltą mėsą, svogūnus ir morkas. Pasūdykite ir maišydami kepkite mišinį ant vidutinės ugnies, kol faršas bus paruoštas. Tada sudėtines dalis perkelkite į dubenį, leiskite joms šiek tiek atvėsti, tada sudėkite lydytą sūrį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su malta mėsa. Bagetę perpjaukite išilgai į dvi dalis, išimkite minkštimą ir vidų ištepkite kečupu. Kiekvieną bagetės pusę pripildykite paruoštu įdaru. Ant įdaro išilgai išdėliokite vyšninius pomidorus, šiek tiek įspausdami juos į faršą. Tada sudėkite bagetės puseles į kepimo indą, apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir 10 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos