Bagetė su malta veršiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bagetė su malta veršiena

Norint iškepti sultingą, bet lengvą bagetę, naudokite veršienos faršą - 3-8 mėnesių amžiaus jaunų buliukų mėsą. Norėdami išsirinkti gerą veršieną, įsitikinkite, kad mėsos kvapas yra su garuojančio pieno užuomina, pati mėsa yra vientisos šviesiai raudonos spalvos, o riebalų sluoksniai balti. Mėsa turi būti tvirta ir nesulipusi. Kuo šviesesnė veršiena, tuo jaunesnė mėsa.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetė su malta veršiena Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, sudėkite maltą mėsą, suberkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps, maždaug 20 minučių. Sudėkite faršą ir daržoves į gilų dubenį, atvėsinkite, tada sudėkite sūrį. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Bagetė su malta veršiena Žingsnis 2
Paruoškite bagetes su veršienos faršu. Bagetės puseles patepkite kečupu, į jų vidų sudėkite faršą, tada ant viršaus uždėkite vyšninius pomidorus pjauta puse žemyn ir šiek tiek įspauskite juos į faršą. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Sudėkite bagetes į kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos