Publikavimo data: 2024-06-08
Bagetė su malta veršiena
Norint iškepti sultingą, bet lengvą bagetę, naudokite veršienos faršą - 3-8 mėnesių amžiaus jaunų buliukų mėsą. Norėdami išsirinkti gerą veršieną, įsitikinkite, kad mėsos kvapas yra su garuojančio pieno užuomina, pati mėsa yra vientisos šviesiai raudonos spalvos, o riebalų sluoksniai balti. Mėsa turi būti tvirta ir nesulipusi. Kuo šviesesnė veršiena, tuo jaunesnė mėsa.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, sudėkite maltą mėsą, suberkite morkas ir svogūnus, įberkite druskos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps, maždaug 20 minučių. Sudėkite faršą ir daržoves į gilų dubenį, atvėsinkite, tada sudėkite sūrį. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetes su veršienos faršu. Bagetės puseles patepkite kečupu, į jų vidų sudėkite faršą, tada ant viršaus uždėkite vyšninius pomidorus pjauta puse žemyn ir šiek tiek įspauskite juos į faršą. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Sudėkite bagetes į kepimo indą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos